Hodnocení obchodu

4,7 1002 hodnocení
5
875x
4
66x
3
24x
2
8x
1
29x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Michaela | 20.1.2020
Dobrý den, objednané zboží dorazilo velmi rychle, všechno proběhlo jak mělo. Očekávala jsem vzhledem k ceně nízkou kvalitu produktu, takže jsem byla mile překvapená! Zpracování hezké a materiál příjemný. Obchod doporučuji.
LC Avatar autora Lenka Chvátalová | 20.12.2019
NESPOKOJENA, obchod NEDOPORUČUJI. Zaslané zboží nefungovalo, vrátila jsem ho jako reklamaci a požadovala vrácení kupní ceny a proplacení poštovného. Odpověděli, že sice jsem zboží vrátila po více než 14ti dnech, ale že mi kupní cenu vrátí. Poštovné však neproplatí. POZOR- JEJICH "LEVNÉ" DÁRKY SE VE VÝSLEDKU PRODRAŽUJÍ, KDYŽ MUSÍTE PLATIT DVOJÍ POŠTOVNÉ (ZA ZASLÁNÍ A NÁSLEDNĚ ZA VRÁCENÍ) A ZBOŽÍ NAKONEC STEJNĚ NEMÁTE!!!
SP Avatar autora Soňa Pančochová | 11.12.2019
Nespokojena. Objednala a zaplatila jsem výrobek, přišla jeho levná varianta za míň jak polovinu ceny. Na tel. jen automat, na reklamační mail nikdo nereagoval :(
Avatar autora | 4.12.2019
Oprava předešlého hodnocení... Nespokojen!! Zboží zaplaceno už 31.10. dosud nic nedorazilo. Na telefon, emaily a ani poštu nereagují. . Nedoporučuji !!!! Počkám ještě týden a pak odstupuju od smlouvy.
M Avatar autora Magda | 22.11.2019
Včera jsem si zboží objednala a dneska už dorazilo, jsem opravdu mile překvapená:) Všechno bylo v pořádku.
J Avatar autora Jarča | 26.6.2019
Velká spokojenost ,ryché doručení,zboží v pořádku,velmi dobrá komunikace,zboží nepředraženo,podle porovnání druhých shopů,za mně velká 1!
LR Avatar autora Lenka Rakašová | 20.6.2019
Perfektní....dodávka rychlá, balík řádně zalepený, zboží v původním obalu, dáreček navíc...co více si přát :-) děkuji moc, doporučím Vás
Avatar autora | 22.5.2019
+ Rychlé dodání
+ Slušné jednání
+ Kvalita zboží
+ Kvalitně zabalené zboží
+ Slušné ceny odpovídající kvalitě zboží

Nákup zde velmi doporučuji, zboží je kvalitní a odpovídá kvalitou vůči ceně.Jsem nadmíru spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážená Anno, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 21.5.2019
První nákup
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážený Anonyme, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 21.5.2019
+ Ceny
+ Rychlost doruceni
+ Levna preprava

Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážená Kairo, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 20.5.2019
Vše proběhlo rychle a v pořádku bylo vše za mě super
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážená Radko, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 20.5.2019
+ super rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážená B.M., děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 19.5.2019
Rychlé dodání.
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážený Fugasi, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 18.5.2019
rychlost, spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážená Efčo, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 14.5.2019
+ Rychle vyrizeni objednavky, spolehlive doruceni
+ Zadna

Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážená Evo, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 13.5.2019
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážený Anonyme, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 12.5.2019
+ Rychlost doručení

Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážená Adél, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 12.5.2019
našla jsem si nejlevněji -saunový oblek a obědnala
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážená Maacaa, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 12.5.2019
+ dobrá cena

Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážený Pavle, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz
Avatar autora | 11.5.2019
Rychlé vyřízení objednávky
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Vážený Anonyme, děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší. S přátelským pozdravem, Tým LevnéDárečky.cz